Anne's Salbutikk
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Om

Salevalueringer saddlefit4life, forhandler av justerbare saler Schleese Saddles og DK saddlery samt tilbehør

 

HVEM ER JEG???

Jeg er Anne Myrvoll og utdannet termografør Level 1 med kontrakt for Equine IR i USA. Jeg har hatt hester i 22 år og ridd sprang, dressur og western. Nå har jeg en sprangponni og en lusitano som jeg stort sett rir på hobbybasis. Jeg er opptatt av ett forsvarlig naturlig hestehold og et riktig kosthold for mennesker og dyr. Derfor er jeg selvstendig forhandler av Aloe Vera produktene til Forever Living og hestefunksjonsforet Primero Total (helt spannmålfritt).

Jeg er også utdannet Sadelergonom hos Saddlefit4life. Mange kaller meg saltilpasser, men dette er en tittel jeg selv ikke bruker. For å være saltilpasser skal man ha en slik utdanning hos sertifisert skole, og det samme gjelder salmaker. Min utdannelse heter da Sadelergonom og foregår hos Saddlefit4life enten i Tyskland eller USA. I denne forbindlese er jeg dag forhandelr av DK og Schleese salene da disse er de eneste jeg kan justere i vidde, vinkel og asymmetrisk for en best mulig passform og mulighet for endring underveis som hesten vokser og muskler seg. Det finnes alt så mange som forhandler saler som må byttes ut etter hvert som hesten endrer seg, så det er ikke noe poeng for meg å gjøre. Jeg ønsker kun å selge disse som kan følge hest og rytter gjennom hele livet.

Saddlefit4life...

Hva gjør en Sadelergonom?Jo. jeg sjekker hvordan salen, hesten og rytteren passer sammen både statisk og dynamisk og hvordan de tre elementene påvirker hverandre. Ergonomisk saltilpassing med andre ord.

Mitt overordnende mål er å beskytte hest og rytter mot lagtidsskalder grunnet feiltilpasset utstyr.


Kan jeg gjøre noe med salen du har?

Jeg kan komme med tips og råd om hvilke muligheter du har, gi deg en grundig forklaring om hvorfor salen passer/ikke passer og hva slags effekt dette har på deg som rytter, hesten og dere som ekvipasje.

Har du en justerbar sal kan jeg selvsagt justere eller tilpasse denne. Dette gjøres på din stall og det sjekkes alltid at salen passer både statisk og dynamisk før jeg drar.

Ved en justering fra en sadleergonom tar vi høyde for hestens bygning, asymmetrier, bredden på ligamentet, er den rett/svai, oppover eller nedoverbakke, lengden på ssa, om du som rytter har problemer, din bygning og dine behov samt andre deler av saltilpassingens sirkel av påvirkning, som måtte ha en effekt på justeringen og hvordan salen skal passe dere begge.


Vi selger og tilpasser saler av typen Schleese og DK
www.jessadlar.se og www.dksaddlery.com

Hva vi kan tilby er som følger:
Salgjenomgang av hest og rytter S4L ca 2 timer 750,- statisk og dynamisk kontroll av egen sal.
Dare to compare dynamisk prøving av DK sal, hvor man sammenlikner mot sin egen sal etterpå og hvordan salene påvirker hesten ca 2 timer kr 750,-
Termografi, fullscan av hesten inkl vet rapport kr 1750,-
Termografi, saltilpassing - få kontroll av sal + tips og råd fra vet Dr: Joanna Robson kr 1500,-
Begge termografirapportene på en gang 2500,-
Salg av schleese saler fra 31.500,-
Salg av DK saler 45.500,- + frakt
Justering og tilpassing 1500,-


Vi er en del av www.equineir.com

Det er ingen andre metoder på markedet som vil gi deg så mye info for en så lav kostnad som en fullskann av hele hesten inkl. tolkningen fra veterinær.


Description

Hestetermografi, eller hesteinfrarød, har blitt benyttet hestebransjen i 40 år. Men de opprinnelige kameraene var klumpete og kostbare, det var ingen pasient prepareringsstandard, og få mennesker visste hvordan de skulle tolke bildene når de ble tatt. Teknologien, som ble introdusert på samme tid som ultralyd, falt raskt i unåde - bokstavelig talt, fordi folk ikke visste hvordan de skulle bruker den!

I dag mottar termografering anerkjennelse som en trygg, effektiv, økonomisk og verdifullt diagnostisk verktøy. Et spesialisert kamera konverterer utstrålt energi (infrarøde bølger) til et bilde som er synlig for det menneskelige øyet. Avgitt varme kan være direkte i sammenheng til sirkulasjon, som i sin tur kan indikere betennelse. Mens folk vanligvis tenker på infrarød som "varmt verktøy", er termografi like effektiv på å finne "kalde flekker." Redusert temperatur kan indikere nerveskader, sirkulasjonsforstyrrelser, muskelatrofi, avlasting, og mer.

Det er viktig å huske at termografi er en fysiologisk avbildning, dette betyr at det oppdager endringer i metabolsk funksjon, men at det ikke kan fortelle deg spesifikt hva det underliggende problemet er. Anatomisk bildebehandling som røntgenbildene eller ultralyd er ofte nødvendig for å fastslå den spesifikke lesjon, mens termografi er utmerket til å lokaliserer problemer og måle heling/belastning eller andre prosesser over tid.

Infrarød teknologi gir et klart bilde av små temperaturforandringer på hudoverflaten.
Varme og kulde kan gi en god indikasjon på hva som skjer i underliggende strukturer når kroppen reagerer på, og tilpasser seg stressfaktorer.

å en «baseline», altså hvordan ser din hest sitt normale termiske bilde ut. Dette er viktig for fremtidige bilder og analyser, for å raskt se endring. Resultatene kan også avdekke behov for behandling eller forebygging.

Termografering avslører betennelser og symmetriske problemer som lett blir oversett med andre metoder, og termografi avslører også nerveskader.


Vi kommer til deg og har på normal tid (5-7 dgr) og hurtig (48t) tilbakemelding fra veterinær.

Vi reiser i hele landet samt skandinavia dersom det er 5-10 hester i nogelunde samme område.

Ta kontakt eller les mer på vår hjemmeside:
www.arntmyrvoll.no

Trykk ENTER for å søke